Udvalgt løber – Celine

Celine er 10 år og skal den 26 april løbe YOU RUN med hele sit U11 pige fodboldhold. Pigerne samler ind til Make-A-Wish, fordi de ønsker, at alle børne med alvorlige sygdomme kan få deres ønsker opfyldt. 

Det er andet år at Brøndbys U11 pige hold skal løbe YOU RUN og samle ind til den gode sag. Sidste år var en stor succes, og holdet fik samlet over 10.000 kroner ind, hvilket gjorde dem til det bedst indsamlende hold til lige netop denne sag. I år går de efter endnu en flot indsamling, men deres deltagelse er samtidig også et håb om at se flere unge fra danmarks mange sportsklubber deltage i løb som dette og bruge deres store netværk i klubber på at samle ind til det gode formål. 

At blive sat ud af spil

Pigerne løber YOU RUN for alle de børn, som ikke kan dyrke deres sport og passioner hver dag, fordi de er alvorligt syge. Som pigerne selv skriver på deres indsamling: “For lige meget om man er dreng eller pige, spiller fodbold, håndbold eller skak, kan man blive ramt af en alvorlig eller livstruende sygdom, som gør, at man lige pludselig ikke kan deltage i det sportslige fællesskab for en periode”. Celine har netop selv været sat ud af spillet, da hun efter en skiulykke brækkede armen to steder og har måtte undvære sporten i en længere periode. For Celine betyder fodbolden alt, og hun drømmer om at blive professionel en dag. Det har været svært at undvære fællesskabet, og Celine har kæmpet for at kunne være med igen. Nu træner hele holdet sammen for at kunne løbe de 5 km til YOU RUN 2020 endnu hurtigere end sidste år, og de kæmper ligeledes for at slå sidste års eller flotte indsamling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *